Week 1, M-nestje

De eerste week

De pups zijn nog maar 1 week oud, maar wat groeien ze snel! Met z'n 5-en aan de melkbar betekent dat er altijd wel een tepel vrij is, dat ze niet hoeven te vechten voor het beste plekje en Chass heeft meer dan genoeg melk dus... groeien!!! Slapen en drinken en drinken en slapen, dat is hoe de pups de afgelopen week zijn doorgekomen. Klinkt niet onaantrekkelijk toch? Het pigment op de neusjes en voetzooltjes kleurt al mooi donker en de vachtjes zijn spier- en spierwit ;-).
Chass is een voorbeeldige moeder. Ze blijft in of dichtbij de kist, verzorgt de pupjes prima en zorgt dat het ze aan niets ontbreekt. Voor een plas gaat ze even snel de tuin in, maar het liefst niet zo lang, want tja... stel je voor dat de pups haar weer nodig mochten hebben ;-)). Ondanks dat ze het eerst niet graag wilde, hebben we haar al weer voor een lekkere wandeling achter het weiland meegenomen en dat vond ze stiekem toch wel weer leuk. Maar... zodra ze weer bij huis kwam wist ze niet hoe snel ze de deur (zelf) moest openmaken!
Op dag 5 waren de pups al zo gegroeid dat we voor de lol hebben geprobeerd om de echte halsbandjes om te doen. En wat denk je, ze pasten al! Dat is echt verbazingwekkend snel!

veilig bij mams

de warmtelamp zorgt voor een lekker behaaglijke temperatuur in de kist

voor de foto in het mandje

liefff...

met z'n allen aan de melkbar

drinken!!!

die staart ligt lekker als kussentje;-)

Chass houdt een oogje in het zeil

kusje <lief>

in dromenland

dit is 3 dagen later dan de foto in het mandje
hierboven, wat zijn ze gegroeid!

mooiii

met z'n allen uitbuiken

mijn poot op jouw poot,
dat ligt lekker, mams!

De namen voor ons 5-tal die we aan de Raad van Beheer hebben doorgegeven zijn:
Voor de reuen: Man in White, Mister Mystic en Magic Matcho.
De dames heten: Miss Marvelous en Most Wanted.


C. van der Sijs