Week 4, M-nestje

Week 4

De afgelopen week hebben we de werpkist opgeborgen. De pups hebben de beschermde ruimte van de kist niet meer nodig en zijn toe aan meer beweegruimte. Aan een kant van de pupruimte hebben we kranten neergelegd in de hoop dat de pups hier hun plasje gaan doen. En dat lukt al heel aardig! Als ze geslapen hebben lopen ze weg van het kleed naar de andere kant van de ren om daar te plassen. Natuurlijk gaat het ook nog wel eens mis, maar de intentie is er. Super!
Chass is nog steeds veel bij de pups te vinden, maar wij proberen het voor haar nu wat gemakkelijker te maken en voeren de pups een aantal keren per dag bij met geweekte brokjes en dat vinden ze heerlijk! Daarnaast beginnen de bewegingen steeds beter gecoördineerd te worden, de motoriek van de pupjes verbetert met de dag. Dat zien we ook duidelijk als de pups bewust de speeltjes gaan opzoeken en hier mee gaan spelen. Nou ja, u snapt het wel, het was weer (!) een heerlijke week!

geweekte brokjes eten uit stoere bakken

de werpkist is opgeborgen, dus véél meer ruimte

ziet er toch leuker uit als in de kist ;-)

over elkaar heen buitelen

de pups krijgen belangstelling voor de speeltjes

er komen weer pupknuffelaars langs!

en er wordt wat afgeknuffeld

door groot en klein...

de pups vinden het gezellig al die aandacht

ze beginnen wel een beetje ondeugend te worden

en met elkaar te spelen, uhh... stoeien

maar mooi zitten kunnen ze ook al

de haai blijft interessant

de dames leggen het kleed even recht

hé, een nieuw speeltje!

grappig: aan de voorkant van het mandje zit een opening, maar wat doe je als je pup bent, je moet en zal er aan de hoge kant overheen;-))

even uitrusten

ver weg in dromenland

even proberen of de haai kapot kan

doeiii, ik ben zooooo moe!

C. van der Sijs