Week 1, N-nestje

De eerste week

Zo vlak na de geboorte was het toch wel een beetje opletten voor ons. Zou Flex goed herstellen van de keizersnee en kwam de melkgift goed op gang?
Gelukkig bleek al na een paar dagen dat het erg goed ging. Flex stond na 2 dagen met een bal in haar bek in de tuin... Kom op baas, spelen!!!! Ja, dan kan je wel tegen haar zeggen dat ze rustig aan moet doen zo vlak na een operatie, maar geen hond die daar naar luistert ;-). Ongelooflijk toch hoe snel ze herstelt! En dat de melkbar prima werkte werd ook al snel duidelijk. De kleine dikkertjes werden alsmaar dikker, haha...
Verder is er natuurlijk niet veel te vertellen. Wat de pups doen??? Slapen, wakker worden, uitrekken, een ander plekje zoeken om verder uit te rusten, lekker warm onder de lamp liggen, drinken, drinken, drinken, tegen Flex aan liggen, drinken, slapen.... Gaap.... Je zou er zelf moe van worden ;-).

lekker kussentje

een beetje drinken...

heerlijk bij mams

wat hebben we het toch gezellig hè

nog een tukkie doen...

ff ruiken wie dat nu weer is

... en verder slapen

hé, je maakt me wakker!

... met z'n allen slapen

... alleen slapen ... gaap ...


De stamboomnamen voor ons negental die we aan de Raad van Beheer hebben doorgegeven zijn:
Voor de reuen: Nice Guy, No Limit, Naughty Boy, Nothing Matters, No Nonsense, Nightly Affair en Now or Never en voor de dames: Next Surprise en New White Star.
C. van der Sijs