Permanent pleeggezin gezocht!


Wie helpt onze dromen te laten uitkomen?

Al onze honden verdienen het om aandacht en liefde te krijgen en daarom is er een maximum aan het aantal honden dat wij zelf kunnen en willen verzorgen. Het lastige is echter dat er soms honden zijn die je om een bepaalde reden heel graag zou willen toevoegen aan je kennel maar waar je zelf in huis eigenlijk geen plaats meer voor hebt.

Daarom zijn wij af en toe op zoek naar een permanent pleeggezin dat een pup van ons in huis krijgt en waar de hond in principe zijn of haar leven lang zal blijven.

De hond zal, na alle fokgeschiktheids-onderzoeken te hebben doorlopen, door ons als fokhond ingezet worden. In het geval van een teefje zal zij bij ons haar nestje(s) krijgen.
Voor u een perfecte manier om alles rondom het fokken van dichtbij mee te maken zonder hiervoor verantwoordelijk te hoeven zijn en wij zijn dolblij dat we op deze manier onze dromen kunnen laten uitkomen.Onze jonge buitenlandse reu Mack,
helemaal happy bij pleegouders Han en Fred!Als u interesse heeft om pleeggezin te worden, neemt u dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Uiteraard komen alleen serieuze pleeggezinnen in aanmerking die alle tijd en liefde willen geven en waar de hond als volwaardig lid in het gezin wordt opgenomen.

C. van der Sijs