Pups


Heeft u belangstelling voor een Oldambt's Special pupje, hou dan de pagina Planning op onze website goed in de gaten voor het laatste nieuws en neem gerust even contact met ons op.

Geboren op 30 mei 2015: Op dit moment hebben wij pupjes (stokhaar en langstokhaar) van Izzy en Mack. Voor meer info, kijk op de pagina van het T-nestje.

Als u een idee wilt hebben hoe de pups bij ons opgroeien en gesocialiseerd worden, neem dan eens een kijkje op de (foto)pagina's van het N-nestje, van de geboorte tot het afscheid in week 8.

Serieuze belangstellenden die veel tijd willen vrijmaken om een pupje op te voeden en er plezier in hebben om samen met hun hond leuke dingen te ondernemen, kunnen contact met ons opnemen voor meer informatie.

Hoe groeien onze pups op?

Onze pups worden geboren in de huiskamer en hier groeien ze ook op. Ze krijgen veel aandacht, worden geknuffeld, maken kennis met andere volwassen mensen en kinderen en leren alle huiselijke geluiden kennen. En wij proberen natuurlijk zo weinig mogelijk van de opgroeiende pups te missen!

Als de pups oud genoeg zijn kunnen ze, afhankelijk van de weersomstandigheden, naar hartelust in onze ruime tuin spelen. Onze volwassen honden gaan dan ook een belangrijke rol spelen bij de opvoeding van de pups.

Op de leeftijd van 7 weken wordt er bij de pupjes een karaktertest afgenomen. Op basis van de persoonlijke wensen en omstandigheden van de toekomstige baasjes, de puppytest en onze eigen observaties, overleggen we welke pup met welke eigenaar een goede match kan vormen. Zo hopen wij dat het kleine witje dat straks bij u komt wonen, binnen korte tijd uw grootste vriend zal zijn. Als de pups ca. 8 weken oud zijn, verhuizen ze naar hun nieuwe baasjes.C. van der Sijs