Kenneldag 6 mei 2012


Anita en Guus maken kennis met een sprongetje
Zie je nou wel, Guus kan dat best!

Oldambt's Special Kenneldag 6 mei 2012

De RZWH (Rasclub voor Zwitserse Witte Herders) organiseerde op 6 mei een Doe-Dag voor iedereen met een Zwitserse Witte Herder. Als kennel werden wij in de gelegenheid gesteld om deze dag te combineren met een reünie/kenneldag. Hiervan maakten wij natuurlijk graag gebruik en een flink aantal mensen namen de moeite om met hun Oldambt's Special honden naar het terrein van de KC Arnhem te komen en daar gezamenlijk allerlei leuke activiteiten te ondernemen met hun honden.
Natuurlijk kon er pas gestart worden nadat we eerst met z'n allen lekker van de koffie met taart hadden genoten en de honden van hun kluifjes. Wat was het gezellig om al die mensen en al die honden weer terug te zien en even bij te kletsen.
De Oldambt's Special honden waren door de organisatie zoveel mogelijk in dezelfde groep geplaatst en het maakte niet uit of de honden wel of geen ervaring hadden in apporteren dogdance, behendigheid, of wat dan ook, de spelletjes waren geschikt voor iedereen! Fantastisch om te merken dat alle honden er zoveel lol in hadden om samen met hun baasjes leuke dingen te doen. Stuk voor stuk honden zoals wij ze zo graag zien: echte "doe-honden".
Aan de A&S commissie van de RZWH een heel groot DANKJEWEL voor de geweldige organisatie van dit fantastische evenement en aan alle mensen die met hun Oldambt's Special hond aanwezig waren: Super bedankt voor jullie komst, het trotseren van de koude en de wind, de positiviteit en héél graag tot ziens, tot een volgende keer!
TIP: Kijk ook eens op de website van de RZWH voor nog veel meer foto's.

Sjaak met Fjuka, Cynthia met Luna en Arnold met Indy lopen zich warm

Benjamin met Taurus en Bert met Trigger

instructie voor het grote apporteerspel

Ineke met Cana

Benjamin probeert Taurus te laten "twisten"

Izzy doet niet mee, maar komt geen aandacht te kort!

Arnold met Indy en Sjaak met Fjuka

Guus kan ook apporteren!

Ralph is prachtig geschminkt als witte herder!

Suno heeft snel door waar de brokjes zich bevinden

bijna 4 mnd oud, Myca is ook van de partij!

Yvette geeft met Suno een demonstratie behendigheid

de paaltjes

dat gaat heeeeeel snel....

prachtige Stoffer, een bejaarde dame. Zij mocht ook mee!

Irma en Dazz weten ook wel raad met de paaltjes

© C. van der Sijs